De mooiste locaties voor reizen met privejets

Vakantiebestemmingen zijn er natuurlijk legio. Of je nu van de wintersport of van de zomervakantie houdt. Van de bergen of van het strand. Voor iedereen is er wel een geschikte vakantie locatie te vinden.

Stel je bent in de luxe positie dat je een privéjet hebt, waar kun je dan het beste of het mooiste op vakantie gaan?

Vlakbij een vliegveld
Het kan handig zijn een vakantiebestemming te vinden waar je zo dichtbij mogelijk kunt komen met een privéjet. En dat betekent dus dat het wijsheid is niet al te ver van een vliegveld te boeken.

Stranden
Als je bijvoorbeeld verlangt naar een strandvakantie, dan kun je op veel plekken terecht. Er zijn namelijk hele mooie en toeristische stranden te vinden waar een vliegveld in de buurt aanwezig is. Bijvoorbeeld bij Barcelona. Barcelona heeft natuurlijk een vliegveld waar je prima met je privejets terecht kunt. Bij Barcelona heb je de mooiste stranden waar je heerlijk kunt vertoeven. Er zijn toeristische stranden, maar ook als je wat meer rust en privacy wilt kun je hier terecht. Er zijn namelijk ook rustigere stranden. En wat je uiteraard ook nog kunt doen is een hotel boeken dat een privé strand voor de deur heeft. Dit houd in dat er alleen mensen/gasten van dat hotel gebruik kunnen maken van dat strand en er geen buitenstaanders zullen komen.

Wintersport
Ben jij fan van de wintersport en wil je naar een wintersport oord met je privéjet? Dan kun je bijvoorbeeld prima landen op het vliegveld van Innsbruck. Rondom Innsbruck heb je meerdere perfecte ski oorden.

Stedentrip
Veel mensen maken wel eens een stedentrip. Bezit je een privéjet, dan kun je meerdere steden bezoeken in korte tijd. Het wordt dan eigenlijk een soort van stedentocht in plaats van een kroegentocht.

Je kunt dan bijvoorbeeld wel drie steden per dag bezoeken. Als je in de ochtend vroeg vertrekt vanaf Schiphol dan ben je binnen een paar uur in Parijs. Daar kun je dan tot rond de middag lekker rondstruinen. Vervolgens stap je weer in de privéjet en vlieg je verder naar Madrid. Midden op de middag kun je daar dan aankomen. De rest van de middag kun je van Madrid genieten en daar wellicht het avondeten nuttigen.
Begin van de avond kun je doorvliegen naar Lissabon. De avond kun je dan verder besteden in deze Portugese stad.

Tot slot vlieg je rond middernacht terug naar Schiphol waar je dan in de vroege ochtend aankomt. Met een privéjet van First Class Aviation kun je in korte tijd heel veel bezichtigen. En het is ook nog een actieve vakantie op deze manier.