Mee naar buiten! Verken Nederland wandelend met andere singles

Ben jij van plan om op singlevakantie te gaan in eigen land? Van Drenthe tot Zeeland: ontdek samen met andere singles de ware schoonheid van Nederland! Wandel met andere singles langs rivieren en beken, bezoek sfeervolle stadjes en beleef samen onvergetelijke momenten! 

Eropuit met andere singles 

Verken in Zeeland prachtige zandstranden, bossen, duinen en historische dorpen en ontdek in Twente de mooie omgeving van Ootmarsum en het dal van de Mosbeek. Als je nog wat verder noordwaarts reist, dan kun je tijdens één van de singlereizen Nederland de natuurprovincie Drenthe ontdekken en er lekker op uitgaan in de natuur. Of ga iets noordelijker door het Brabantse land, waar je jouw voettocht perfect kunt combineren met een borrel op een sfeervol terras! Ook de prachtige provincie Limburg biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke wandelvakantie. 

Uitwaaien in Zeeland 

Tijdens een vakantie in Zeeland kunnen jullie de natuur van Nationaal Park Oosterschelde te voet ontdekken. Dit natuurgebied heeft een unieke flora en fauna! Bij eb vallen de slikken en platen droog en stromen de oude vissershaventjes helemaal leeg. Misschien spotten jullie wel bruinvissen of zeehonden. Zodra de zandplaten bij eb droogvallen, kun je de zeehonden soms zien rusten. Volg lopend de oevers van de Oosterschelde of geniet samen van de rust en ruimte op een historisch zeilschip. 

Drenthe 

Drenthe staat bekend om haar hunebedden, schitterende natuur en vele gezellige brinkdorpen. Geniet tijdens één van de singlereizen van elkaars gezelschap, het afwisselende landschap en het prachtige weidse uitzicht. Bewonder in Borger het grootste hunebed van Nederland of maak in het museumdorp Orvelte kennis met lang vervlogen tijden bij ‘t Melkfebriekie en De Brink. Misschien komen jullie onderweg wel een kudde Schoonebeeker heideschapen tegen!

Steile paadjes van Zuid-Limburg 

Zuid-Limburg herbergt tal van mooie heuveldorpen met een eigen charme en karakter. Struin al wandelend door de heuvels en geniet van mooie bezienswaardigheden en prachtige pleisterplaatsen. Onderweg word je beloond met de mooiste uitzichten over het glooiende landschap. De route voert jullie langs verscholen kapelletjes, kronkelende beken en schilderachtige bergdorpen. 

De hoogste heuvel van Nederland 

Zin in meer avontuur? Breng in Limburg een bezoek aan de Kasteelruïne van Valkenburg of dwaal door de ondergrondse gangen van De Romeinse Katakomben. Na afloop van de wandeling strijken jullie neer op een terras en proeven jullie de heerlijke gerechten uit de Limburgse keuken… Of beklim samen de Vaalserberg, dat door de 322 hoogtemeters een ware ervaring is. Haal die wandelschoenen dus maar snel uit de kast!