Wandelreizen

Ardennen

Op twee uur van Utrecht liggen de Ardennen. De Ardennen zijn ideaal voor een wandelreis, in de Ardennen heb je namelijk honderden wandelroutes. Het landschap in de Ardennen is prachtig, routes kunnen gelopen worden door een heuvelachtig landschap. Het landschap van de Ardennen bevat onder andere mooie bossen, valleien en beekjes.

dinant-g5632f2582_1920

Azoren

De Azoren kennen prachtige wandelroutes, die over het algemeen vrij ontspannen zijn. De wandelroutes zullen u leidden naar de mooiste plekjes van de eilanden. De Azoren hebben meerdere kratermeren, kilometers aan wijngaarden, en veel meer! De Azoren hebben verschillende wandelroutes, zowel korte als meerdaagse.

azores-g4c5aadd34_1920

Peru

Misschien wel het beroemdste pad van Zuid-Amerika ligt in Peru, de Inca Trial. De Inca Trial verbindt de buitenwereld met Machu Picchu. Machu Picchu is een mooie ruïnestad van de Inca's in Peru. De wandelroute is 45km lang en men doet hier vaak 3 tot 5 dagen over. Voor de wandeltocht is een gids met vergunning nodig, de route zelf is vrij eenvoudig, hoogteverschillen kunnen de tocht echter vermoeilijken.

peru-gfa4eaf5c4_1920
couple-g5369b2b33_1920