Tropische reis

Op reis naar een land met een tropisch klimaat, waar je lekker kan vertoeven op de hagelwitte stranden? Een tropische reis geeft je de mogelijkheid helemaal tot rust te komen. Ga tijdens een tropische reis op avontuur, of geniet vanuit je hangmat van de lekkerste cocktails. Hieronder staan drie suggesties wat betreft tropische bestemmingen.

Filipijnen

De Filipijnen kennen duizenden eilanden, dit zal ervoor zorgen dat je keuzes zal moeten maken. Om zeker te zijn van goed weer kun je het best op reis gaan tussen januari en mei. De meeste vluchten naar de Filipijnen zullen aankomen op Manila, de hoofdstad. Wij raden echter aan niet teveel tijd door te brengen in Manila, deze stad is namelijk niet het beste wat de Filipijnen te bieden heeft. Wij raden aan Coron, Puerto Princesa, Siargao, Batad te bezoeken

philippines-g032a81f93_1920

Bora Bora

Bora Bora is het populairste eiland van Frans-Polynesië. Bora Bora is een van de mooiste eilanden ter wereld. Het is erg mooi om in Bora Bora te overnachten in bungalows die over het water staan. Bora Bora is echter niet goedkoop, een luxe overnachting kan hier al gauw €500 kosten. Bora Bora is geen groot eiland en binnen 4 dagen kun je alle bezienswaardigheden gehad hebben.

bora-bora-g3dd620cdb_1920

Hawaï

Hawaï staat bekend om haar prachtige stranden. Op Hawaï hangt een zeer ontspannen sfeer en de inwoners zijn erg vriendelijk. Naast de mooie stranden heeft Hawaï nog veel meer te bieden, denk aan Volcanoes National Park, de groene valleien en de zee.

lagoon-gde9b82e28_1920
island-gb7ef13bfc_1920