Bestemmingen

passport-gf810dfa3c_1920

185 landen

Met een Nederlands paspoort kan naar 185 landen visumvrij gereisd worden. Dit zorgt ervoor dat u bijna alles van de wereld kunt zien. Door de grote hoeveelheid bestemmingen die kunnen worden aangedaan is het lastig om een keuze te maken. Wij van reisnavigator.nl hebben een selectie gemaakt van bestemmingen die echt de moeite waard zijn om te bezoeken.

1. Kroatië

Kroatië heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Dit is volkomen terecht, Kroatië heeft namelijk jaarlijks gemiddeld 2500 zonuren. de mooiste culturele steden, pittoreske haventjes, verbluffende natuur en honderden eilanden. Om nog maar te zwijgen over de Kroatische kust.

croatia-g09af1c9d6_1920

2. Griekenland

Naast de mooie stranden en eilanden heeft Griekenland nog veel te bieden. Griekenland staat bekend om haar rijke geschiedenis en vele zonuren. Een reis naar Griekenland levert gegarandeerd mooie ervaringen op.

santorini-gd53b0a34b_1920

3. Mexico

Geniet in Mexico van de prachtige bezienswaardigheden. In Mexico staan verscheidene oude Maya-tempels, zo ook midden in de jungle. De Maya-tempels zijn zeker een aanrader. Daarnaast heeft Mexico ook prachtige stranden, wateren en heerlijk eten.

taco-g3f87e79b7_1920

4. Thailand

Bezoek Thailand en bezichtig de vele bijzondere tempels. Door een reis te maken door Thailand zul je veel nieuwe herinneringen maken. Een reis naar Thailand hoeft niet duur te zijn, ook is het in Thailand goed geregeld om van A naar B te reizen met het openbaar vervoer. Verder kun je in Thailand te maken krijgen met prachtige plekken waar de natuur en cultuur nog ongerept is.

buddha-gdb8cd2765_1920